«Ciutat Morta», del silenci al Canal 33 amb cinc minuts de censura

Ciutat Morta

17G, 22:25 h: «Ciutat Morta», del silenci al Canal 33 amb cinc minuts de censura 

Sinopsi

El juny de 2013, un grup de 800 persones ocupen un cinema abandonat del centre de Barcelona per projectar un documental. Rebategen l'antic edifci en honor a una noia que es va suïcidar dos anys abans: Cinema Patricia Heras. Qui era Patricia? Per què es va treure la vida i què té a veure Barcelona amb la seva mort? Això és exactament el que es vol donar a conèixer amb aquesta acció il·legal i de gran impacte mediàtic: que tothom sàpiga la veritat sobre un dels pitjors casos de corrupció policial a Barcelona, la ciutat morta.

(Clicar per veure enllaç i informacions adjacents, al web de cooperativa integral catalana)

https://cooperativa.cat/17n-2225-h-ciutat-morta-del-silenci-al-canal-33/

CAMPANYA: DISSABTE BAIXA AL BAR!

Text publicat a web coop integral catalana:

Finalment, després de molt temps de silenci i d’ocultació —formes, també, de coartar la llibertat d’informació i d’expressió—, el documental Ciutat Morta es podrà veure aquest dissabte 17 de gener a les 22:25 h al programa de cinema Sala 33, al Canal 33 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Ciutat Morta denuncia «un dels pitjors casos de corrupció policíaca dels últims anys a Barcelona». El cas, conegut com 4F, es remunta al 2006, quan quatre persones van ser detingudes per uns aldarulls que van acabar amb un agent de la guàrdia urbana ferit per l’impacte d’un objecte. D’acord amb una primera versió, l’agent havia rebut l’impacte d’un test que havia caigut des d’un balcó, però hores més tard es va afirmar quehavia estat per una pedra llançada des del carrer. Les quatre persones detingudes van defensar sempre la innocència i també van denunciar haver rebut tortures. Una d’elles, Patrícia Heras —que ni tan sols era present al lloc dels fets—, es va suïcidar cinc anys després, durant un permís penitenciari.

A principis de desembre de 2014, Eugeni Sallent —director de TV3—, davant la pressió popular, va donar el seu braç a tórcer i en la sessió de control de la CCMA va derivar en un canvi de postura de la televisió pública de Catalunya per decidir, finalment, que s’emetés el documental abans d’acabar gener de 2015.

Els responsables de ‘Ciutat Morta’, la productora Metromuster, han fet una crida per les xarxes socials on animen a la gent a anar al seu bar per mirar el documentari en companyia. També, des de Cafèambllet s’ha emès un vídeo per recordar a tothom que difongui la possibilitat de veure el documental aquest dissabte.

VÍDEO DELS REPORTERS DE REVISTA CAFÈ AMB LLET, PRESENTANT AQUEST DOCUMENTAL I PROJECCIÓ. 3MIN

Última hora

Un jutjat de Barcelona ordena que TV3 emeti Ciutat Morta amb cinc minuts de censura | Directa – https://directa.cat/un-jutjat-de-barcelona-ordena-que-tv3-emeti-ciutat-morta-amb-cinc-minuts-dejudicial Aquesta nit hi haura censura a TVC a peticio d'un urbano i per ordre judicial. Encara és més necessari fer difusió i que tothom vegi el docu!

Aquests són els 5 minuts de Ciutat Morta que han estat censurats: 

Fem-los circular per tot arreu sisplau!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *